Ondersteun het project #onzesuperhelden en doe mee!

Bedrijven kunnen op diverse manieren mee participeren aan het project. Wellicht zitten je medewerkers thuis te werken en zijn ze ook nog eens druk met het geven van thuis onderwijs. Een hele klus iedere dag en dan ook nog een bijdrage leveren aan de zaak. Misschien zitten je medewerkers wel thuis en is er helemaal geen werk, maar wil je ze wel een hart onder de riem steken. Bestel dan in de shop kaarten of posters of wellicht een vitaliteitsproject, welke later in het jaar op het bedrijf uitgevoerd kan gaan worden door inzet van onze experts. Denk hierbij aan workshops, trainingen en/of masterclasses.


Wij zijn expert in vitaliteit en gezondheid

Heb jij een bedrijf, welke is gespecialiseerd in vitaliteit en gezondheid/ Doe dan mee en meld je aan. Wij zijn op zoek naar ZZP-ers en bedrijven met de expertise op het gebied van fysieke en mentale ondersteuning op de werkvloer. Heb jij een platform, een online training, workshop of masterclass voor bedrijven, meld je dan hieronder aan als partner. Partner van #onzesuperhelden betekent dat je een product/ dienst/ voucher in onze webshop mag plaatsen. We maken afspraken over de inkoop en verkoop prijs, zodat er een marge overblijft voor het uitzetten van concepten #superhelden bij organisaties zoals: ziekenhuizen, scholen en andere vitale beroepen, welke een aanvraag indienen. Het partnership loopt in eerste instantie tot 31 december 2020, waarbij men lid wordt van het netwerk vitale aanbieders van de stichting Vitaal Breda.

Het lidmaatschapsgeld storten we direct op de rekening van #onzesuperhelden om zo gezamenlijk een bijdrage te leveren aan de projecten , welke we gaan aanbieden aan de organisaties met vitale beroepen.